Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


UT INTRO VAN START: "OPA" WORDT GEPRESENTEERD!

Tuesday, 14 Aug 2001 door Danny

Enschede,

De UT intro is begonnen ! Zoals elk jaar wordt de introductie met de "Ladies Intro" begonnen. Ook dit jaar was dat weer het geval. Noemenswaardige gebeurtenissen zijn vooralsnog niet te melden.

Vandaag begint het spectakel pas echt en ook "OPA" zal aan de buitenwereld vertoont worden. De Leeden van Ius Sanctus hebben gisteren de laatste hand gelegd aan "OPA". De belettering is op de wagen geplaatst.

Laatste nieuws is dat "OPA" op eigen kracht gestart kan worden, na ingrijpen van monteur Bastiaan K. die speciaal het afgelopen weekend naar Enschede is gekomen om zijn aandelen project te bekijken. Ook de grootaandeelhouder zal de komende dagen naar Enschede afreizen. Initiatiefnemer Martijn v/d V. kijkt uit naar het bezoek en hoopt dat de grootaandeelhouder en de andere aandeelhouders tevreden zullen zijn met het resultaat.

Vanavond zal de optocht van de Campus naar het centrum van Enschede zijn. OPA zal in de stoet meerijden onder de vlag van ASV Taste. Morgen wordt een belangrijke dag, aangezien het traditionele bier en zangfestijn, de Cantus, op het programma staat. Meer informatie over de Cantus op de pagina's van www.ius.org/activiteiten/cantus/.

Op dit moment is de strijd om het Carillion veld weer ouderwets van start gegaan. Vooral Taste en de bovenburen hebben al diverse aanvaringen gehad om de beste plek. Oftewel, de UT intro is weer begonnen !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: