Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Eggs 'n jazz

Monday, 11 Oct 2004 door Hilco

ENSCHEDE - Afgelopen maandagmiddag is de studieweek weer goed begonnen. De Kandidaten van MIS verzorgden op Asgard een brunch, welke onder het genot van een heerlijk ochtendzonnetje genuttigd kon worden.

Besproken werd het vreselijke nieuws dat Superman van ons is heengegaan (het bovenste stukje van C. Reeve werkt nu ook niet meer). Ook werden nog even de avances van de heer Kaper in Nijmegen behandeld, zij het met verbaasde gelaatsuitdrukkingen van de Aanwezigen.

Na een kort en vruchteloos "stokje brood" ( R. Lammers (PIC)) duel vertrok een deel van het gezelschap naar de UT voor een heus jazz concert(je). De enthousiaste deelnemers (PIC) waren vooral de "no collar but jeans boys", beter bekend als Het Dispuut.

Een korte recensie van het aangehoorde:
"De muziek van pianist Guus Janssen (PIC) laat zich moeilijk categoriseren." Waarheid als een koe. Guus kon zelfs tijdens het spelen het niet nalaten aan de snaren in de vleugel te zitten.

"Z'n pianospel is no-nonsense dus, geen noot te veel, maar wel vol verwonderingwekkende elementen en overgangen." Wat een onzin om deze stijl als no-nonsense te bestempelen! Weest niet bevreesd het onbekende te omarmen, bevrijdt uw geest en geniet van deze klinkklare nonsense klanken!

Over het geheel genomen: interessant, leerzaam en apart. De climax was toch wel de toegift, die al meteen in de reguliere speeltijd was opgenomen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: