Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zingen!

Friday, 15 Oct 2004 door Kaper

Zingen is binnen het genootschap een vaak uitgevoerde activiteit. Zingen breng vreugde, plezier en verbroedering. Daarbij kunnen liederen dingen uiten die in de normale omgangsnorm niet te uiten zijn. Denk hierbij aan liefdesliederen, liederen ter verering van Sint Nicolaas of natuurlijk liederen over het penetreren van Schaapjes. Zingen is gaaf, leuk en moet vaker gebeuren.

Vandaar dat vanavond niet alleen zaken gevoerd zullen worden, maar ook op haast professionele wijze bezig wordt gegaan met het voortbrengen van muzikale prestaties van Hoogh Niveau. Een heuse Cantus zal in de bovensociŽteit gehouden worden. Echter wel een besloten Cantus om het niveau Hoogh te houden. Externen maken de kans groot genoeg om het te verpesten.

Cantus, het woord zegt het al. Gezang. Er moet ook vaker gezongen worden en dit moet gepromoot worden. Immers, Melodie en gezang brengt vreugde, plezier en verbroedering, al eeuwen lang!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: