Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Duidelijke taal

Wednesday, 27 Oct 2004 door Rutger

(van uw Ad Hoc verslaggever)

HUIZEN. Aan de drukte die in de afgelopen dagen onstond rond een woning aan de Lis in Huizen is vanmiddag een abrupt einde gekomen.

De enorme drukte onstond nadat tientallen recruiters van 's Lands meest befaamde organisaties lucht hadden gekregen van het feit dat een bewoner van het huis aan Lis 8 voornemens is af te studeren op 5 november in de Technische Bedrijfkunde. Bewust van, en gedreven door het talent dat men mis zou kunnen lopen werden er sinds zaterdagmiddag allerlei valstrikken in de straat aangebracht teneinde dit talent te vangen.

De infrastructuur van de wijk 'Waterplanten' bleek al snel niet afdoende te zijn om al deze recruiters en inmiddels toegesnelde media te herbergen. Vanochtend leek het er dan ook op dat Politie en Militaire Eenheid een einde moesten maken aan de immense mensenmassa.

Echter, vanmiddag omstreeks 13:14 uur sloegen de luiken van de bovenverdieping van Lis 8 met een razend geweld open en een geergerd gezicht stak de kop op: het bleek Peter den B te zijn. "Over 10 dagen terug komen! Over 10 dagen terug komen!", preekte het met een gehaakte neus uitgeruste persoon minutenlang. "Over 10 dagen terug komen!".

De neergestreken recruiters wisten wat hen te doen stond en pakten hun biezen om over 10 dagen wederom kwartier te maken voor de Lis 8. Den B. was nadien wonderwel beschikbaar voor commentaar: "Ik houd er niet zo van wanneer mensen zo'n drukte maken. Ik ben pas over 10 dagen ingenieur, ik ben dus nog student en ik wil dus voorlopig niets te maken hebben met die smerige arbeiders".

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: