Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Hoezee!

Monday, 20 Dec 2004 door Peter!

Na de tocht de dracht, en sinds zondagavond zijn Daan en Nancy de gelukkige ouders van een (hoe kan het ook anders) prachtige dochter. De boreling draagt de bijzondere naam 'Fiep' en verkeert in blakende gezondheid.
Op de foto hieronder ziet u de zielsgelukkige moeder, Fiep, en achteraan staand op het kratje, vader Daan. Op de vraag of het kind geen last zal hebben van de koude in deze donkere dagen antwoordt vader resoluut "Welnee, ik heb kasten vol met kleding die we de kleine aan kunnen trekken". Moeder relativeert de komende zware taken van met name het verwisselen van de luiers en het gebrek aan nachtrust door huilen: "Ach, het is niet anders dan Daan die terugkomt van een avondje stappen met zijn vrienden".

Uw verslaggever feliciteert de kersverse ouders met hun kroost, wenst hen een zeer gelukkig en gezond leven toe en ziet stiekem reikhalzend uit naar het eerste college Mores voor Fiep en het overige nageslacht dat het genootschap inmiddels rijk is.

Voor meer informatie over Fiep en felicitaties kunt u terecht op: www.fieptenuijl.nl

Pa, ma en Fiep


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: