Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores sluit bewogen jaar feestelijk af!

Thursday, 30 Dec 2004 door Rutger

Er staat voor iedereen, maar in het bijzonder voor Ius Sanctus een nieuw jaar te wachten. De verwachtingen zijn dat het nieuwe jaar een veelbewogen jaar zal gaan worden. Om het nieuwe jaar knallend en met frisse moed in te gaan, is een grondige reflectie op het afgelopen jaar niet overbodig.

Vanavond houdt Ius Sanctus in Grolschcafe 'De Boemel' dan ook een oudjaarsborrel. Uw verslaggever passeerde zojuist die roemruchte cafe en constateerde dat de voorbereidingen inmiddels in volle gang zijn. Fusten Premium Pils worden naar binnen gekruid en ook binnen in het cafe volgt men de gegeven instructies met verve op. Zo zal er een podium aanwezig zijn om de sprekers wat luister bij te zetten.

Een tipje van de sluier wil uw verslaggever wel geven. Het afgelopen Moreskalenderjaar zal in beeld en woord worden gepresenteerd onder het genot van een bier of twee. "U moet het zien als een jaaroverzicht van ons roemruchte Genootschap", aldus de heer Peter! den B, hoofdorganisator van het evenement.

Volgens Den B. zal de inmiddels tot traditie verheven oudjaarsborrel dit jaar "net even in dat extra cachet* gehesen worden". En zoals u natuurlijk weet lusten de Leeden van Mores wel kaas van cachet. De borrel is dan ook gedoemd een groots succes te worden!

Moreslid of niet: u bent allen vanaf 21:30 uur (maar eerder mag natuurlijk ook) van harte welkom in Cafe De Boemel!

*) Ander woord voor decorum.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: