Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Dispuut en Partij reiken Dobbelaars helpende hand

Tuesday, 15 Feb 2005 door Rutger

Sinds vanmiddag slaan Het Dispuut en De Partij de handen ineen in een poging om de ondergesneeuwde Dobbelaars een hand te reiken. In een gezamelijke promotiecampagne met de leuze "Dobbelen? Moet kunnen!" delen Partijlid Den B. jr en Dispuutslid L. sinds vanmiddag doosjes uit met daarin een schudbeker en 4 dobbelstenen.

"De Dobbelaars zijn de laatste maanden een beetje in de verdrukking geraakt en zo'n lot gung je een dergelijke oude subcorporatie van het Genootschap niet", aldus L.. Den B. jr. legt de nadruk nog eens op het feit dat dobbelen geheel ten onrechte bekend staat als suf: "Met het uitdelen van dobbelstenen en aanverwante apperatuur proberen we de Leeden van Mores te laten zien dat dobbelen eigenlijk een zeer vooruitstrevende activiteit is: altijd op zoek naar méér ogen op de dobbelsteen".

Dobbelaar Oscar de W. wist het problematiek rondom het imago van de Dobbelaars in een telefonisch gesprek als volgt te omschrijven: "De core business van de dobbelaars, dobbelen, is met de ingebruikname van het spel 'Koningen-Bier' ernstig in de verdrukking geraakt. Vanwege studieverplichtingen waren we niet in staat om deze hype een halt toe te roepen. Jammer, edoch helaas. Hopelijk lukt het jullie mijn corporatie uit het slijk te trekken. Alvast veel dank hiervoor!".

Uw verslaggever wenst Het Dispuut en De Partij bijzonder veel succes met hun campagne!

(c) Bah'Vo


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: