Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


M.I.S. @ EGHH III

Thursday, 03 Mar 2005 door Rutger

TERUGBLIK
In de vorige aflevering van M.I.S. @ EHGG heeft u kunnen lezen dat de barman voornemens was zijn bar af te sluiten. Vreemd, want vanuit zijn klanditie was er nog voldoende vraag. Reden voor de Heeren van Mores om het evenwicht tussen vraag en aanbod op orde te stellen.

----

(...) Gelukkig bleek er toch nog een fust bier te zijn en kon er vrolijk doorgepibreerd worden. Totdat opeens het licht aanging en er alleen nog 4 Moresleeden in de Societeit bleken te staan. De tapper vermaande ons de Societeit te verlaten, maar kon daar niet echt een doorslaggevende argumentatie voor verzinnen. Na wat ge-ja-welles, ge-ja-niettes, besloot de ietwat negroide barman de bar toch weer open te gooien, geheel ter bevrediging van de aanwezige gasten. Niet dat het erg veel zin had want iedereen was eigenlijk al behoorlijk beschonken.

Besloten werd om af te reizen naar de slaapbarakken, zodat een welverdiende en grondige slaap ingezet kon worden. Dat gebeurde dan ook.

Volgende week meer M.I.S. @ EHGG!

(c) Bah'Vo!




Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: