Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zeilcommissie komt met Natte Droom 2005 afterparty!

Tuesday, 09 Aug 2005 door Rutger

De Zeilcommissie 2005 zal aanstaande dinsdagavond 9 augustus een afterparty houden in club 'De Boemel' te Enschede. Dit etablissement dat als sinds jaar en dag een hip podium biedt voor allerlei activititeiten van het Genootschap heeft inmiddels voorbereidingen getroffen om deze grandioze Natte Droom 2005 Afterparty te faciliteren.

ZeilCie-Praeses en hoofdorganisator van het evenement Erik van D. verwacht morgenavond een uitpuilende Boemel. Dat komt goed uit, want Van D. heeft er naar eigen zeggen 'eigenlijk wel zin in!'. Hij is derhalve voornemens dit te vieren met een gratis pitcher Grolsch Premium Pilsner. Inmiddels zeggen de diverse Moresleden op het interne communicatiemedium Geblaat toe verscheidene pitchers te doneren.

Uw verslaggever brengt morgenochtend een bezoek aan Van D. op zijn landgoed 'Burgerzicht' om de lezers van ius.org te voorzien van up-to-date informatie.

De borrel begint morgenavond om 21:00 uur in De Boemel.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: