Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Geruchten over Nieuwjaars-AV steken kop op!

Monday, 02 Jan 2006 door Rutger

ENSCHEDE - Momenteel circuleren er in het informele circuit van het Genootschap allerlei geruchten dat enkele Leeden voornemens zijn een speciale Nieuwjaars-AV te laten beleggen. Deze Algemene Vergadering schijnt vooral in het teken te gaan staan van het afsteken van de immense hoeveelheden overgebleven vuurwerk van de Leeden van Mores.

Op het traditionele oud- en nieuwfeest op studentenhuis Asgard schepten de Moresleeden tegen elkaar op over hun hoeveelheden astronauten, grondbloemen en zogenaamde babypijltjes. De conclusie van het gezelschap was dat er slechts 1 juiste oplossing is voor dit vuurwerkoverschot. De agenda zal ongeveer de volgende vorm hebben:

1. Opening
2. Afsteken vuurwerk
3. Sluiting

Het standpunt van de Hooghe Raad in deze zaak is nog onduidelijk daar de aanwezige Leeden van de Hooghe Raad vanwege obsessief alcoholgebruik op de betreffende avond afzagen van het geven van commentaar.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: