Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Van Buul vermist in Deutschland!

Tuesday, 07 Feb 2006 door Luuk

Enschede - Zo lig je lekker op de bank te kijken naar een tv-show, waar zelfs de huishond (welke wij helaasch niet hebben), weg van zou kwijnen, gaat de huystelefoon. Ik besluit op te staan en het standaard ‘Goedenavond MacDonalds Enschede’-script in te zetten: weten zij veel dat de MacDonalds om half 12 des avonds al gesloten is?!
Een verbaasde, beteuterde en vooral verloren stem van een persoon welke de naam van het papiertje waar hij al sedert 12 jaar naar op zoek is zo goed als draagt, galmt aan de andere kant van de lijn. Ik herkende de persoon in casu direct, en besloot mijn script een halt toe te roepen en de eeuwige student keurig te woord te staan. Jawel beste lezers, de Heer van Buul besloot PR met een telefoontje te vereren.
Van Buul klonkt verontrust. Of Arie toevallig aanwezig was. Na een kort gesprek kwam het erop neer, dat de beste man door zijn ó zo goede vrinden van de Kater, na hun uitstapje in Winterberg (Deutschland), achtergelaten was op een post-Stalinistisch tankstation, ruim 40 kilometer verwijderd van Nederlandsche bodem. En dat omdat de beste man graag even een bruine boot te water wilde laten, een punt wilde drukken of zelfs de eendjes wilde voeren. Hoe u het ook wilt noemen, van Buul is Missing in Action! Noch een telefoon, noch een creditcard of enige vorm van pecunia, had de arme drommel op dat moment in zijn bezit. Het enige bezit, was nog zijn oeroude kennis van telefoonnummers van Studentenhuizen welke wél wat beteken voor de Enschedesche studentengemeenschap.
Na enkele check-ups en het vaststellen van de gewenste werkwijze om die jongen terug op vertrouwde bodem te krijgen, zijn er enkele telefoontjes gepleegd. Ik houd u op de hoogte.

---update 1 @ 06-02-2006 23:58 ---
Het PR-crisisteam heeft enkele externe lieden gedelegeerd te handelen. Zo is de heer van der M., geďnstrueerd een persoon, welke wel aanwezig is in de bus, te bellen en hen te instrueren van Buul uit zijn benarde positie te helpen.

---update 2 @ 07-02-2006 0:09 ---
Uw verslaggever, en tevens Praeses van het PR-crisisteam, heeft zojuist contact opgenomen met de heer van Buul. Van Buul meldde mij dat het PR-crisisteam, dankzij zeer daadkrachtig en adequaat optreden, een succesvolle rendez-vous heeft geregeld. Wat zou van Buul dit maal in de weg staan (of zitten…), om wederom voet te kunnen zetten op Nederlandsche bodem?
Ik houd u op de hoogte!

---update 2 @ 07-02-2006 13:37 ---
De heer van Buul heeft mij gisternacht gecontacteerd met de mededeling dat hij ongedeerd op Kroegzicht aangekomen is. Binnenkort volgt een uniek interview met het slachtoffer van moreelverval binnen Café de Kater.

Namens uw verslaggever te Huize Praeclara Rara

Luuk van der Velden
Praeses PR-crisisteam


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: