Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe Magistraat!

Saturday, 18 Feb 2006 door Rutger

ENSCHEDE - Na lang beraad heeft de Algemeene Vergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus besloten om de heer Den Braber Junior te wisselen voor de heer Kaper.

Den Braber Junior heeft zich in zijn halfjarige Magistraatschap bijzonder dienstbaar getoond op allerlei vlakken. Bijzondere momenten werden bijvoorbeeld geschapen door de Michael Bubl Borrel, de introductie van 4 nieuwe geschikte Leeden en dito weekend, de inrichting van de Orde van de Revende Ballerina, de grondige herinrichting van het Kapitel en het contact met de commissie Het Verdrag van WorCum. Junior moest vanwege afstudeerplannen helaas afstand doen van Het Ambt.

Gerrit Kaper neemt de stok over. Kenmerken van het beleid van deze kersverse Magistraat zijn openheid en profilatie. De redactie van ius.org feliciteert Kaper en wenst meneer uitzonderlijk veel succes in de uitoefening van Het Ambt tijdens het Lustrumjaar.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: