Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores en Carrière

Tuesday, 28 Feb 2006 door Rutger

ENSCHEDE / AMSTERDAM - Een aantal Leeden van Mores is zich deze dagen aan het klaarstomen voor de Carrièredagen die op 3 en 4 maart plaatsvinden in Amsterdam. Hoewel de actieve Leeden van het Moresgenootschap in de regel weinig van doen hebben met 'Carrière', houden deze Dagen het interne communicatiemedium Geblaat aardig bezig: 50 procent van de berichtgeving gisteren ging over de Carrièredagen!

In een vraaggesprek met uw verslaggever geeft de heer Remko S. Af! Af! Af! aan 'er wel zin in te hebben'. Vooral de afsluitende borrel doet S.'s gemoederen oplaaien. S. heeft grote plannen na deze borrel. Hij denkt daarbij onder andere aan een stapavond richting Paradiso met Moresleeden Erik van D., Luuk V., Sander de B., Hilco K. en uw verslaggever. Inhoudelijk wil Remko S. vooral nuttige contacten opdoen met personen voor in de toekomst. Daarbij is hij 'Hard to Get' en wil hij naar eigen zeggen 'de huid duur verschieten'.

Moreslid Peter den B. weet zich de Skybox van de firma Ebbinga nog goed te herinneren van vorig jaar en raadt deze beurs dan ook eenieder aan. Vorig jaar deden o.a. Moresleeden Peter den B., Bastiaan L., Bas van B., Martijn v/d V., Jochem S. en Peter den B. de borrel aan. Of er nuttige contacten opgedaan zijn is uw verslaggever onbekend.

Of de Magistraat de Beurs nog gaat ophemelen met de aanwezigheid van zijn persoon is nog onduidelijk. 'Wat heb ik daar in godesnaam te zoeken?', was de eerste reactie op de vraag of hij aanwezig zou zijn op dit met Jeukenden doorspekte festijn. En terecht.

Een eervolle vermelding gaat overigens naar de heer Den B. junior wegens het initieren van de discussie op Geblaat.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: