Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius Sanctus: Kort Nieuws

Tuesday, 28 Aug 2001 door Danny

Jaarvergadering Ius Sanctus mededeling.

Enschede, De eerste jaarvergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus zal in het weekend van 14,15,16 september plaats vinden op een nu nog geheime locatie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het is van zeer groot belang dat Leeden zich aan-of afmelden voor het geheel bij de Griffier.

Pannenkoekfestijn in Ius Sanctusstraatpassage.

Enschede, Er gaan geruchten binnen het genootschap dat vanavond het eerste grote pannenkoekfestijn van het genootschap zal plaats vinden in de Ius Sanctusstraatpassage. Hopelijk vandaag meer info op het interne communicatiesysteem "Geblaat".

Almanak ASV Taste voorbij.

Enschede, De deadline voor het inleveren van stukken voor de almanak van ASV Taste is voorbij. Uit betrouwbare bron weet uw verslaggever dat de Magistraat om uitstel heeft gevraagd. Dessalniettemin gaan hulptroepen hem nu bijstaan.

Veel onderscheidingen besteld.

Enschede, De Grootmeester van de Orde van de Bedelstaf laat weten dat een zeer grote voorraad onderscheidingen zijn besteld. Het bedelgedrag van enkele Leeden is volgens de Grootmeester uit de hand gelopen. Vooral tijdens de introduktieweken op de UT is er veel gesmeekt om onderscheidingen.

Calamiteitencommissie weer paraat.

Enschede, Het Hoofd Rampenstaf Calamiteitencommissie MIS / Algemeen laat weten dat de commissie in opperste staat van paraatheid moet worden gebracht. Volgens hem staat binnen nu en een paar dagen een kleine crisis met zware gevolgen te wachten.

Koninginnedagfoto's 2001 op website.

Haarlem, Uw verslaggever heeft uit onbekende bron een kleine tiental foto's van Koninginnedag 2001 thuis via de post ontvangen. De zender van de foto's wordt hartelijk bedankt. De foto's zullen door de webmaster binnenkort op www.ius.org worden geplaatst. Vooral de foto van Luuk V. met de vrouw van Martijn v/h W. is zeer de moeite waard.

Nieuwe Commissies opgericht.

Het genootschap kent sinds afgelopen week weer twee nieuwe commissies, namelijk de OPA-commissie en de commissie extreme uitspraken. De verwachting is dat beide commissies binnenkort zullen worden toegevoegd aan het commissieoverzicht op deze website.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: