Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius Sanctus: Kort Nieuws deel 2

Wednesday, 29 Aug 2001 door Danny

Nog twee weken voor jaarvergadering.

Enschede, De eerste jaarvergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus zal in het weekend van 14,15,16 september plaats vinden op een nu nog geheime locatie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Uit betrouwbare bron weet uw verslaggever dat de Leeden van de Commissie "Operatie Texel" vanavond in de omgeving van Harderwijk geheim overleg hebben. Hopelijk één dezer dagen meer nieuws over het evenement en de locatie. Leeden van het genootschap kunnen zich nog steeds aan-en afmelden. Verder kunnen er nog steeds punten voor de vergadering ingediend worden.

Deadline almanak ASV Taste gehaald.

Enschede, Het is de Magistraat gelukt om op tijd de bijdrage voor de almanak in te leveren. Geruchten gaan dat Moresgenootschap Ius Sanctus dit jaar iets speciaals doet vanwege het tien-jarig bestaan. Hulptroepen hebben de Magistraat bijgestaan.

Nieuwe uitgave Oranje Draek.

De deadline om artikelen in te leveren voor de Oranje Draek is aanstaande vrijdag. De verwachting is dat de Oranje Draek volgende week weer uitgebracht zal gaan worden.

Calamiteitencommissie weer op non-actief.

Enschede, Het Hoofd Rampenstaf Calamiteitencommissie MIS / Algemeen heeft u afgelopen week laten weten dat de commissie in opperste staat van paraatheid moest worden gebracht. Gelukkig is de verwachte calamiteit preventief afgewend. Uit betrouwbare bron weet uw verslaggever dat het te maken moet hebben gehad met de organisatie van de jaarvergadering, echter alles is weer op z'n pootjes terecht gekomen. De calamiteitencommissie kan weer rustig achter over gaan zitten.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: