Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


de Dolle koning te Rijk

Monday, 28 Aug 2006 door Kaper

Enschede, 28 augustus 2006
Van uw doortastende reporters, Bakker en Bert

Het moresgenootschap staat natuurlijk bekend om zijn betrokkenheid bij de vereniging. Dit houdt in dat Taste al jaren kan putten uit actieve moresleden die zitting nemen in besturen of commissies, maar ook deze ondersteunen. Afgelopen nacht heeft een afvaardiging van de Hooghe Raad het SB ondersteund en begeleid.

Communicatie blijft een groot probleem binnen Mores. Hoewel Het Hof over het algemeen doorgeeft welke zaken er gevoerd zijn en wat de daaruit vloeiende straf geweest is, tasten uw verslaggevers volledig in het duister over welke straf er aan mej. ten D. is uitgeRijkt. De magistraat, de officiele voorzitter van het Hof, is niet op de hoogte van deze zaak. In een reactie verstonden wij; "Ik was gistern niet op de soosteit. Ik heb geen idee wat er pcies gbeurt is." De magistraat ontkent dat het om een uit de hand gelopen ontgroeningsactiviteit gaat.

Tussen twee en drie uur vannacht is mej. Ten D. gesignaleerd op de oude markt, druk bezig met de executeur. Vermoed wordt dat er tonguaal Padvinderij bij de Executeur werd toegepast. Of er een satis is uitgesproken is nog niet bekend. "Het was erg gezellig", aldus de Executeur. "Het bleef bij de Pakkerij; er sliep een vriendinnetje bij mij thuis" reageerde de dame in casu. Wat voor activiteiten de jongedame bij haar thuis had willen ondernemen zal de komende weken duidelijk worden: "we hebben goed contact. Ik heb haar zojuist aan de telefoon gehad en ik zie haar vanavond of morgen weer", verklaart de executeur.

De integratie en begeleiding door de executeur overstijgt hiermee dat van integratiegoeroe Grootendorst, die het door andere activiteiten helaas deze intro laat afweten.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: