Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


De boksworkshop: meppen in Boekelo

Monday, 16 Apr 2007 door Rutger

ENSCHEDE - Afgelopen vrijdag heeft Moreslid Jos E. de straf die hij gekregen heeft naar aanleiding van het Koninginnedag-Incident succesvol uitgevoerd. E. had een Enschedesche boksgoeroe zo ver gekregen om in een sporthalletje in Boekelo een boksworkshop te organiseren voor het Moresgenootschap.

Op een volle maag kan men niet sporten, dus werd de inwendige mens alvorens bij Grieks kwaliteitenrestaurant Tessa Loniki (niet Vingerling) flink gevuld met giros en bier. Aldaar werd met zo'n 12 Moresleeden de afgelopen dag besproken. Een bijzondere dag, daar Moreslid Bas v. B. een baan aangeboden heeft gekregen en Robbert d. B. 'gesport' heeft.


Hier de gevulde buiken. V.l.n.r. de buiken van Gerrit K., Jos. E. en Uw Verslaggeverr.

Na een kwartier boksen in de zaal was menig Moreslid al volledig buiten adem en de Magistraat moest zelfs de handdoek in de ring werpen omdat de giros en het bier boven kwamen borrelen. Na wat opwarmoefeningen zoals touwtjespringen was het tijd voor het echte werk: linkse directen en andere slagen. Bij het uitdelen van de klappen was vooral Henrik N. als doelwit erg in trek.


Organisator Jos E. versus Jochem S., filosoof

Na 2 uren zwoegen en zweten was het tijd om te stoppen en werd er in Societeit Antigoon nog tot laat gepilsd met Jong en Oud Ius. Op de borrel heeft de Executeur-Generaal een 'Satis' uitgesproken voor de uitvoering van de straf van Jos E.


Een foto van Peter den B., net 2 uur in slaap nadat hij en een fles Genever van het terras van de Beijaard waren gestuurd

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: