Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius.org op het bureaublad door de M.A.C.!

Wednesday, 18 Apr 2007 door Kaper

Het Moresgenootschap beschikt over vele commissies. Elke commissie heeft ingevolge Artikel XX van het (concept)Algemeen Reeglement zo zijn taak de Hooghe Raad bij staan in hun zware taak. Een van die zware taken is het bereiken van de leden tot op niveau van de desktop. De Mores Apple Commissie (M.A.C.) helpt de Hooghe Raad een handje.

Zo is er 4 mei aanstaande een Algemeene Vergadering gepland. Een belangrijke vergadering voorzien van minstens zo belangrijke punten. Het aftellen en de voorbereidingen zijn al begonnen. Ware het kleine kinderen, vragen vele Leeden zich af "hoeveel nachtjes slapen is het nog?". De M.A.C. voorzien in deze vraag met een widget die keurig aftelt tot de vergadering.

Ook belangrijk is het om dagelijks ius.org te checken voor nieuws. Het voortdurend moeten intypen van http://www.ius.org is wat omslachtig en kost veel moeite. Nu kunt u natuurlijk (bij voorkeur) deze pagina als startpagina instellen, maar niet iedereen heeft daar de behoefte toe en/of de kennis voor. Vandaar dat de M.A.C. ook hier in voorziet. Na veel moeite en eindeloos programmeerwerk presenteert de M.A.C. een nieuws lezende widget, het laatste nieuws het eerst op je Dashboard.

Voor vragen omtrent het gebruik kunt natuurlijk te allen tijde terecht bij de iPraeses.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: