Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


"Serveert u mij de Poppers maar"

Friday, 13 Jul 2007 door Rutger

SNEEK - In de aanloop voor de Natte Droom werd de Popperscommissie van Moresgenootschap Ius Sanctus steeds nerveuzer over de beschikbaarheid van Poppers in Friesland. Zou het huismerk (Captain R.) aanwezig zijn, zouden poppers uberhaupt aanwezig zijn?

De opluchting was dan ook groot toen een delegatie van het Genootschap op maandag neerstreek in restaurant 'El Pacho' in Sneek en aldaar constateerde dat het vertrouwde goedje waarempel op de kaart stond! Puik geserveerd met chilisaus, zure room en avocado voor slechts E6,50.

Het testpanel bestaande uit Vincent B. en uw verslaggever waren na consumptie uiterst tevreden over het de kwaliteit en prijs!

Minder tevreden over de diensten van 'El Pacho' was de heer Eikhout, die tot drie keer toe 700 grams stukken rundvlees terug de keuken in stuurde omdat het niet genoeg medium was, te rare of te well done danwel een combinatie van deze modi was.

El Pacho, bedankt!(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: