Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lord Voldemort, B100 en de opkomst van het kapitalisme (deel 1: Lord Voldemort)

Friday, 13 Jul 2007 door Rutger

ENSCHEDE - Gisteravond was het weer een spannende avond in Enschede. Gerrit K., Wouter R. en uw verslaggever installeerden zich derhalve op het terras van de Kater om enkele pinten te klemmen. Bas van B. was aldaar aan het werk en vertelde dat hij nog slechts 5 keertjes dienst heeft.

Rond 2-en werd besloten koers te zetten naar cafe The Rocks, het befaamde hardrock cafe aan de Hofstraat. Aldaar liet de delegatie zich de pinten goed smaken en ook de Genevers verkregen het stempel 'Goed'.

Ineens merkte Wouter R. een duister persoon op, welke in een donker hoekje van The Rocks alleen een shaggie rookte en een whiskey op tafel had staan. Hij had een zeer luguber voorkomen omdat hij vanwege de donkere verlichting het silhouet van een boze tovernaar had. Ineens besefte de delegatie van Mores dat men hier te doen had met Lord Voldemort, de kwaardaardige tovenaar van tovenaarsschool Zweinstijn.

Middels voorzichtige toenaderingspogingen kwamen we uiteindelijk in gesprek met de tovenaar en hij vertelde dat het zeer sociaal was en dat we een Van Nelle zware shag mochten draaien. Indrinken deed de oude tovenaar veelal in cafe Het Bolwerk waarna hij de avond meestal afsloot met een aantal whiskeys in The Rocks. Uiteindelijk mochten we met hem op de foto, onder de voorwaarde dat deze niet gepubliceerd wordt. Maar omdat Voldemort ook niet netjes was toen hij Professor Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore vermoorde, heeft uw verslaggever hier geen boodschap aan.


Hier de tovenaarsdrank en de Van Nelle Zware Shag


V.l.n.r. Gerrit K, Wouter R., Lord Voldemort en Rutger L. Lord Voldemort is casual gekleed, vandaar dat hij wellicht wat moeilijk herkenbaar is.


Nog een groepsfoto, ditmaal v.l.n.r. Wouter R., Rutger L., Lord Voldemort en Gerrit K,

We dronken nog een Genever en hadden nog wat small talk.


(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: