Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius Sanctus: Kort Nieuws deel 4

Monday, 03 Sep 2001 door Danny

Aanmeldingen Jaarvergadering lopen goed.

Enschede, Het aantal aanmeldingen voor de eerste jaarvergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus loopt goed. Op dit moment hebben drie-entwintig Leeden zich aangemeld en hebben slechts acht mensen zich bij de Griffier afgemeld. Leeden kunnen zich nog steeds aan-of afmelden via griffier@ius.org.

De voorbereidingen voor de jaarvergadering zijn door de Leeden van commissie “Texel” inmiddels afgerond. De verwachting is dat de commissie de komende dagen meer duidelijkheid gaat geven over de exacte locatie van het geheel. Volgens geruchten binnen het genootschap, zal binnen nu en een week in ieder geval het definitieve programma bekend worden gemaakt.


Vanmiddag opening Academisch Jaar

Enschede, Vanmiddag rond de klok van half vier zal ons Erelid wederom de opening van het academisch jaar van de Universiteit Twente gaan verrichten op de Oude Markt in Enschede. Tijdens deze plechtigheid zal de Rector Magnificus een rede houden, getiteld ”Op vleugels van Goud”. Rond half vijf vindt er een receptie plaats rondom het studentenpand van de studentenverenigingen in Enschede “de Pakkerij”.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: