Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Geen uitnodigingen, toch AV !

Monday, 03 Sep 2001 door Danny

Enschede,

De Hooghe Raad van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft tijdens de Hooghe Raadsvergadering van afgelopen week besloten a.s. vrijdag een Algemeene Vergadering te beleggen. De uitnodigingen voor deze AV zijn echter nog niet binnen bij de Leeden van het genootschap. Uitnodigingen voor een AV van Ius Sanctus moeten één week voor aanvang bij de Leeden binnen zijn. De verwachting is dan ook dat verschillende Leeden bezwaar zullen gaan maken tegen deze AV en het geheel achteraf ongeldig zullen gaan verklaren.

Het is in de geschiedenis van het genootschap slechts een paar keer eerder voorgekomen dat uitnodigingen voor een AV niet op tijd binnen zijn bij de Leeden. Er is toen veel met veel ophef en verontwaardiging gereageerd. De Hooghe Raad riskeert met deze handelswijze, dat alle punten die op de AV worden behandeld ongeldig zullen worden verklaard. De verwachting is dat de uitnodigingen pas vandaag in de bus zullen gaan vallen.

Verder zijn er niet veel verassende zaken tijdens de Hooghe Raadsvergadering besproken. De vergadering, die afgelopen vrijdag plaats vond, was volgens betrouwbare bronnen dan ook snel afgelopen. Wel is in ieder geval duidelijk geworden dat er in oktober weer een aantal wisselingen plaats zullen gaan vinden binnen de Hooghe Raad. Welke personen er gaan wisselen is niet bekend gemaakt en kon uw verslaggever niet achterhalen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: