Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe Leeden Commissie Meer Mores in de Media

Monday, 03 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Het aantal Leeden van de Commissie Meer Mores in de Media is uitgebreid. De Leeden Arjan O. en Martijn v/d V. zijn de afgelopen tijd regelmatig in de media te zien geweest en verdienen met hun acties dan ook een lidmaatschap van de Commissie Meer Mores in de Media.

Arjan O. is vanwege zijn HOI functie in het Huis aan Huis blad in Enschede, de Twentsche Courant Tubantia en Haedline te zien geweest.

Martijn v/d V. heeft met zijn artikel in de Volkskrant (zie ook het nieuwsarchief van ius.org) veel reacties van anderen weten te ontlokken. Het stuk werd vorige week zaterdag op een prominente plaats in de krant geplaatst en afgelopen zaterdag waren er vele reacties op het artikel, waarbij zijn naam regelmatig werd genoemd.

Beide Heeren krijgen de hartelijke felicitaties van de Praeses van de Commissie Meer Mores in de Media.

Overigens heeft de Praeses van de Commissie Meer Mores in de Media onder zijn eigen naam de afgelopen week het startsein gegeven voor zijn eigen website. De site is inmiddels in de lucht, maar bestaat op dit moment nog slechts uit één pagina. Het is de bedoeling dat de site binnenkort uitgebreid gaat worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: