Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Stokoud uniek geluidsfragmenten ontdekt

Friday, 28 Mar 2008 door Rutger

APELDOORN - Toen de bewoners van Kroegzicht deze week orde in de beruchte chaos van de zolder aan het scheppen waren, kwamen zij vanzelfsprekend allerhande interessante relikwieën tegen.

Naast de bul van Buul, diverse archieven en enkele doppinda's, vormde een geluidsfragment (op een bandje) van een unieke dialoog tussen twee inmiddels gebrouilleerde Moresleden, Harmen W. en Jos E., de kroon op de ondankbare opruimwerkzaamheden.

De redactie van Bah'Vo! is momenteel met man en macht bezig het betreffende geluidsfragment te bemachtigen. Het is namelijk van het grootste belang om het fragment te vereeuwigen, daar het waarschijnlijk het enige bewijs zal zijn dat 2 betreffende Leeden ooit door 1 microfoon konden (hihi). Iets wat heden ten dage ondenkbaar is.

De redactie van Bah'Vo! denkt het betreffende fragment direct na de tentamenweek te kunnen presenteren, onder andere afhankelijk van de welwillendheid van diverse websites om het te plaatsen. Mocht dit laatste niet lukken, dan plaatst de redactie het fragment op de eigen site, ius.org.

(c)Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: