Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


OPA moederziel alleen

Tuesday, 04 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Vol trots en met bombarie werd OPA aangekondigd en gepresenteerd. Een aandelenplan werd ge´ntroduceerd en verschillende Leeden van het genootschap gingen aan de slag. Nu twee weken na de intro staat OPA in de regen moederziel alleen op de universiteit.

Uw verslaggever is vandaag een kijkje gaan nemen bij OPA en trof de oude trotse SRV wagen verlaten aan. Het vriendelijke gezicht keek me vol medelijden aan. Gelukkig bleek de wagen nog steeds in perfecte staat te verkeren, maar gezien de weersomstandigheden en de locatie kan hier wel eens snel een einde aan komen. Dagelijks fietsen en lopen honderden studenten langs OPA en de gedachte die bij uw verslaggever op komt zijn niet positief.

De vraag is dan ook wanneer de Leeden van het genootschap OPA weer onder hun hoede nemen en een goede locatie voor de oude wagen zoeken. De vraag is ook wanneer de certificaten voor de aandeelhouders worden gemaakt en uitgegeven. Overigens heeft uw verslaggever ook uit zeer betrouwbare bron begrepen dat verschillende Leeden van het genootschap harder roepen dan daadwerkelijk met geld over de brug komen.

OPA nu moederziel alleen in de regen, hopelijk wordt tijdens de Algemeene Vergadering van aanstaande vrijdag meer duidelijkheid gegeven en een degelijk plan gepresenteerd. OPA moet onderdak! Op OPA kunnen we trots zijn. Ik ben benieuwd...


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: