Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


PreCelebratie Verloving

Tuesday, 03 Apr 2001 door Wouter

****Moresmannen weer veilig teruggekeerd na bezoek aan Consulaat****

De Meern,

Nu pas is bekend geworden dat 2 hooggeplaatste Moresmannen vorige week een geheim werkbezoek hebben afgelegd aan het Consulaat - Generaal "Loin Sud, Loin Fini". Aldaar hebben zij geheim topoverleg gevoerd met de Consul -en toegenegen vriend-, M. van 't W.

De afleidingsmanouvre die werd uitgevoerd (2 relatief wildvreemde vrouwen werden voor dit doel meegenomen) heeft er toe geleid dat pas nu is vernomen wat de daadwerkelijke reden van dit bezoek was; naast Sneeuwbbq-en, *kieen en borrelen, blijkt nu ook de geheime missie van het tweetal Moresmannen geslaagd. De pressiegroep "We willen Welles weer weerzien" mag terugkijken op een uitermate succesvolle missie.

Al eerder was een afvaardiging afgereisd naar het Consulaat - Genaraal, gelegen op zo'n 1500m hoogte in de Franse Alpen. Hun poging om Welles weer weer te zien was, hoewel essentieel voor het eindresultaat, destijds wat minder succesvol. Pas nu is duidelijk geworden dat de laatste missie dan toch geslaagd is; de Consul zal op 30 april met ons allen een feest komen bouwen. Dat hiervoor een verloving van Z.K.H. de Prins van Oranje versneld aangekondigd diende te worden, was achteraf dus geen vergeefse moeite.

De Consul heeft, zo bevestigen anonieme, maar zeer welingelichte en betrouwbare bronnen, na zijn terugkeer nog voldoende tijd om tradititie getrouw het galadagdeel te organiseren. De ambities van de Consul onderschrijven het vermoeden dat ook dit weer een topactiviteit zal gaan worden.

Tot zover onze berichtgeving over het Consulaat - Generaal "Loin Sud, Loin Fini".Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: