Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Praesident schroeft gemiddelde omhoog

Wednesday, 15 Apr 2009 door Kaper

(uit het archief van Jaarclub LOOS)

Gister is het nieuws wereldkundig gemaakt: Praesident Van Elteren heeft zijn tweede Propaedeuse behaald! De Skriptor vervulde zijn taak met het houden van een kort interview.

De Propaedeuse die Van Elteren heeft gehaald is ditmaal van de studierichting Bedrijfskunde. Hij omschrijft het gevoel van het behalen van deze toch wel bijzondere prestatie als "fantastisch!" en ziet dit als "een nieuwe trede op het pad des levens". Bij het behalen van dit soort mijlpalen binnen een jaarclub, wordt er altijd meteen gevraagd naar gemiddelde. Men wil graag de vergelijking met de overige jaarclubleden maken. Met het gemiddelde gaat goed! Gemiddeld heeft nu 2/3 van de jaarclub zijn Propaedeuse gehaald. Van Elteren zelf zegt ook dat het gemiddelde van de Jaarclub hem naar het hart gaat: "Ik dacht eerder aan het gemiddelde dan aan de ontmoette liefde vorige week met skieŽn".

Toch is Van Elteren niet van plan nog een P te halen: "Laat ik eerst maar even mijn bachelor BiT halen aan het einde van dit studiejaar." Daarna leek het hem een goed plan een Bachelorsparty te houden. Aangezien dit een van de eerste Bachelors zal zijn van de ASV Taste, de vereniging die gelieŽerd is aan Jaarclub LOOS, zijn er nog geen inhoudelijke details van dat soort feesten.

Vandaag was dus een dag van "Blijdschap, verwarring en niet onder woorden te brengen gevoel" voor de Jaarclub.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: