Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Jelle P. toch boven 100!

Sunday, 14 Jun 2009 door Kaper

Naar aanleiding van het onderzoek van Luuk van der V., naar het gewicht van Jelle P., wil deze onderzoeker toch het een en ander aanmerken op de onderzoeksstrategie van dhr. Van der V.
Allereerst heeft Van der V. in zijn berekening geen rekening gehouden met het feit dat massa niet in omvang zit, maar in de inhoud. Dit meegerekend komt men met de huidige data uit op een nieuw gewicht van 97 kilogrammen.
De belangrijkste factor, die in het onderzoek van dhr. Van der V. niet wordt meegenomen, is de ontkenningsfase over zijn omvang waarin dhr P. momenteel verkeert. Het vsterke vermoeden bestaat dat Jelle P. bij elke nieuwe meting ene centimeter van het totaal heeft afgetrokken (hihi), om zo meer richting het ideale zandloperfiguur te geraken. Met deze gegevens zit Jelle P. minder dan 700g van de centurion af.
Verder is dit onderzoek ervanuit gegaan dat Jelle P. in 2006 zijn gewicht iets rooskleuriger heeft voorgesteld dan deze in werkelijkheid was. Dit onderzoek gaat uit van minimaal 1 kg, maar het zou gemakkelijk nog wel meer geweest kunnen zijn.
Rekening houdend met deze nieuwe data blijkt dat Jelle P. inmiddels onomstreden het gewicht van 100 kg met 500g gepasseerd is. Tot zover uw deskundige in het veld,
Ruud S.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: