Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Hedenavond: Algemeene Vergadering

Thursday, 11 Aug 2011 door Kaper

De Leeden wisten het al lang, erg lang zelfs: Vanavond is er een Algemeene Vergadering! De uitnodiging voor deze vergadering was al in oktober 2007 verstuurd en eindelijk vindt de vergadering plaats. Het is niet bekend of er eerder al zo vroeg voor de Algemeene Vergadering een uitnodiging is verstuurd.

De betreffende uitnodiging is geschreven door Luuk van der V., de toenmalige Griffier. Daar waar men Luuk van der V. eerst nog beschuldigde van slordigheid omdat hij in zijn uitnodiging 'Donderdag 11 Augustus aanstaande' had gezet waar het 'Donderdag 11 oktober aanstaande' moest zijn, blijkt achteraf dat het een overijverige Griffier is geweest. De Executeur-generaal heeft beloofd hem hiervoor te belonen en een bonus uit te delen.

Omdat de kans niet gering zou zijn, dat het genootschap zou vergeten dat er vanavond vergaderd zou moeten worden, is de Commissie voor Meer Commissies(Commissie #4) zo verstandig geweest om meteen de Commissie ter Herinnering van het Organiseren van een Algemeene Vergadering op 11 Augustus 2011 (Commissie #256) op te richten. De huidige Hooghe Raad heeft van de nog openstaande agenda van vanavond gebruik gemaakt om zich per WVTTK vandaag af te zetten.

Gezien de uitnodiging ruim op tijd is verstuurd, wordt een grote opkomst verwacht.

PS. Kan iemand nog een cadeau kopen voor de scheidende Hooghe Raadsleden?


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: