Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koningin der Nederlanden Beatrix
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen
Een afgeschermd gedeelte, alleen bestemd voor Leeden van Ius Sanctus

Mores SnowShow 2002 Foto-Impressie

Afgelopen week heeft een delegatie van Moresgenootschap Ius Sanctus onder de naam 'Mores Snow Show 2002' een bezoek gebracht aan de sneeuw. De delegatie heeft daarvoor Risoul in de Franse Alpen uitgezocht. De groep van 15 moresmannen en 7 stuks vrouwelijk schoon hebben een week vertoefd in 4 appartementen en een chalet.
Na een lange tocht van 16 uur onder de bezielende leiding van Stan de buschauffeur kwam de eerste groep van 12 aan op de plaats van bestemming. Onderweg had Stan zijn lievelingsfilm laten zien: 'Happy Texas' met als thema "...Gay-romance cum back..."

La Trip
In Risoul aangekomen, werden de nodige papieren door de plaatsvervangende Snowmaster Ian K. geregeld en konden de pistes verkend worden. Zelfs een overmoedige beginneling kreeg het idee dat hij van de blauwe piste kon. Dit tot grote paniek bij de achterblijvers. Helaas voor de liefhebbers van leedvermaak kwam de moresman met enkel blauwe plekken beneden.
Les Pistes
Off Les Pistes
Ook Off Piste was er voldoende te beleven, de diverse helden hebben menigmaal in de Tief Schnee mogen happen!
Daan heeft ook een reeks foto's van de pistes vastgelegd.
Daans Pistes
Les Daans
...en verder mooie sfeer impressies.
La Grotte
Na een dag intensief skiën werd elke dag La Grotte du Yeti bezocht om op te warmen aan heerlijk helder 'bier'. De verschillende moresmannen kregen dan ook verbaasde blikken toegeworpen door de omstanders. Hoe kon het dat je onafhankelijk van het tijdstip kon bier drinken en feest vieren. Dat is toch onmogelijk?
Sommigen van ons waren zo gelukkig dat ze een paar Euro meer hadden uitgegeven om in de luxe van een Chalet te kunnen vertoeven.
Le Chalet
Les Nuits
5 uur plaatselijke tijd ging de piste dicht, konden de spullen gestald worden in de appartement en kon de apres-ski beginnen.
Het team van de Yeti organiseerde op vrijdag een pique nique bovenop een piste. Was mede door de inspanningen van ons aller Rik erg gezellig!
Le Petit Dejeuner
Als afsluiter van de week werd er gezamenlijk een bezoek gebracht aan de plaatselijke kwaliteitskeuken. Wij vonden het gezellig, bent u er de volgende keer ook bij?
Manger